Verblijf & omgeving

Zeeland is zonder twijfel een van de mooiste provincies van Nederland, met zijn lange en pittoreske stranden en indrukwekkende natuur is Zeeland ideaal om een weekend weer helemaal tot jezelf te komen. Naast de rust zijn er in Zeeland diverse indrukwekkende vestingsteden met een bruisend cultuur en nachtleven. Kortom: Zeeland heeft het allemaal!

Wilt u het nuttige en aangename graag combineren en na het congres nog even in Zeeland blijven hangen bezoek dan de site van het VVV of vraag aan de organisatie voor tips. Op onderstaande activiteiten wilden wij u alvast attenderen:”

Diner na het congres:

Wilt u na het informatieve middagprogramma nog een proefje doen van het beste wat Zeeuwse klei en wateren kunnen bieden? Kom dan met iedereen lekker na de borrel genieten van een arrangement speciaal geselecteerd voor dit congres in het restaurant “Het Elfde Gebod” te Goes. Het menu bestaat uit drie gangen:

1. Salade Oosterscheldekreeft ‘Hypothermia’
2. Plakjes ossenhaas, scampi en kreeft ‘Evil or Divine’
3. Zeeuwse aardbeien met vanille ijs en Elysiumroom

Interieur "Het Elfde Gebod"

De deelnemers van het congres krijgen korting bij het reserveren, dus bel snel voor uw plekje naar 0113 27 0540 of surf naar Het Elfde Gebod: Hypothermia 2013 menu

Bezoek Koninklijk Paar op 21 juni aan Goes

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezoeken vrijdag 21 juni de provincie Zeeland. Ter gelegenheid van de inhuldiging bezoekt het paar alle provincies. Op 21 juni zullen Middelburg, Goes, Zierikzee en de Brouwersdam bezocht worden. De verwachting is dat om 10.30 koning Willem Alexander en koningin Maxima Goes zullen aandoen.

Bezoek voor verdere informatie VVV Zeeland
VVV Zeeland
of www.koninklijkhuis.nl
Koning Willem Alexander en koningin Maxima