Ons ziekenhuis zoekt 18 SEH-Artsen

Omdat wij spoedeisende hulp als een specialisme zien

Ons aanbod:

– een dynamische level 2 SEH afdeling met
– een uitdagende specialistische functie in
– een prachtige leefomgeving

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis is een verjongend en dynamisch ziekenhuis met ambitie, dat zorg wil bieden aan alle inwoners van Midden- en Noord-Zeeland en bestaat uit verschillende locaties. Het ADRZ ziet een belangrijke rol weggelegd
voor de SEH-arts KNMG Bij het ADRZ is volop innovatie mogelijk en de diverse vakgebieden zijn steeds in ontwikkeling

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis met een dynamische level 2 SEH afdeling

De goed georganiseerde Spoedeisende Hulp afdeling van het ADRZ wil het ADRZ kwalitatief nog meer verbeteren. Daartoe wordt een vakgroep van 18 fte SEH-artsen KNMG gerealiseerd. Dat aantal is, evenals onze toekomstvisie, ambitieus. Het profiel trauma level 2 en het aanstaande level 2 IC geven aan dat het ADRZ voorziet in kwalitatief hoogwaardige zorg en de ambitie gaat waarmaken. Het ADRZ biedt u een uitdagende specialistische functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
De SEH-artsen KNMG ADRZ maken deel uit van de medische staf.
In 2011 is de afdeling Spoedeisende Hulp volledig vernieuwd. We dragen zorg voor een optimale opvang van 25.000 patiënten met een acute zorg- en/of hulpvraag. Bij alle patiënten die zich, al dan niet verwezen, gewend hebben tot de afdeling SEH, stellen we een eerste noodzakelijke behandeling in en stellen in een zo kort mogelijke tijd een diagnose. Jaarlijks worden er 12.000 patiënten via SEH op de Acute Opname Afdeling opgenomen.

Spoedeisende hulparts KNMG ADRZ een uitdagende specialistische functie

Als SEH artsKNMG behandelt u patiënten in een “regierol” op de Spoedeisende Hulp en levert u een bijdrage aan de zorg voor de opgenomen patiënt op de Intensive Care. U geeft vorm en inhoud aan de acute zorg in het ADRZ.
Iedere SEH-artsKNMG wil een boeiende werkomgeving waarbinnen voldoende gebeurt en plaats is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kortom: een uitdagende functie. Ons Trauma Level 2 niveau is enerzijds een kwaliteitsaanduiding en geeft anderzijds aan dat het ADRZ ernstige meervoudige traumapatiënten ontvangt. Het ADRZ zoekt die 18 SEH-artsenKNMG, die een nieuwe uitdaging aan willen gaan en deel uit willen maken van een gedreven en ambitieus team.

Wonen en werken in een prachtige leefomgeving

De provincie Zeeland biedt naast een uitdagend zorglandschap een uitstekende woonomgeving. Wonen en werken vindt de ultieme combinatie in Zeeland. Om hier te settelen is ook de professionele werkomgeving van een eventuele partner van belang. Hoogwaardige werkgelegenheid binnen de regio speelt dus een belangrijke rol. Zeeland is na Rotterdam de tweede industriële zone van Nederland.
Zeeland is landelijk bekend door grote culturele festivals zoals het Zeeland Nazomer Festival en Concert at Sea. Ook op sportgebied zijn er volop activiteiten en faciliteiten. In Zeeland krijgt u goed woongenot voor relatief weinig geld, veel ruimte, weinig fileleed, en het strand is altijd dichtbij. Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar. Het goede leven met oesters, kreeften en mosselen kenmerkt de Zeeuwen.

Ziet u SEH ook als een specialisme?

Heeft u vragen of andere informatie nodig over de functie en exacte functieinhoud?
Dan kunt u contact met onze afdeling P&O opnemen of de gehele vacatureomschrijving lezen

contact: 0113 – 23 45 67